preloader

Női karórák

Női karórák

Egy hölgy számára a karóra az idő mutatásán túl, a nőiesség, az önkifejezés eszköze is egyben. A finom női kézen megcsillanó óra jellege, külleme és minősége is fontos szempont.

Női karóra kínálatunk

kattints ide!

Így aztán minden hölgy a egyéniségének megfelelő karórát választ magának, mellyel saját életérzését is kifejezi.

Aki a finomságot kedveli, a szolid szépséget, a kitűnő minőségű és küllemében igen változatos dán gyártmányú Bering karórák között válogathat, árban és kialakításban is széles választék áll rendelkezésre. A fém szíjas, vagy épp finom láncos megjelenés mind-mind megtalálható a kollekcióban, színben is adva választási lehetőséget. Itt a szolidabb árú modell épp úgy képviselteti magát, mind a magasabb kategóriás, csúcsminőségű, exkluzív karóra.

A maximalista hölgyek a Casio, a legmagasabb kategória kedvelői a Doxa minőséget részesítik nagy előnyben, hiszen ez egyfajta tradíciót, különös minőségű életérzést is biztosít számukra, magukra öltve ezzel a valódi nőiességet és a csúcskategória adta minőséget. A Hugo Boss női karórák szintén ebbe a csoportba tartoznak, itt nincs helye kompromisszumoknak, minden részlet a tökéletességet szimbolizálja, legyen szó sportos megjelenésről, vagy finom és precíz gondossággal megalkotott nőies formákról.

A Roamer sohasem okoz meglepetést, hiszen csúcsminőség és hosszú évekre visszanyúló tisztelet övezi a szakértők körében is. Aki ezt a márkát választja, számíthat a svájci órák adta precizitás és ellentmondást nem tűrő maximalitás meglétére, s az azzal járó elismerésre, amit viselője is érez és tud.