preloader

Forgalmazott óramárkák

Forgalmazott óramárkák

Bering

Egy óramárka sikere, extra lapos dizájnnal, különlegesen kemény anyagokkal és „időtlen szépséggel”. Az egyszerűségre törekvő megjelenés ötvözete a magas minőséggel. Csak az idő múlik, a Bering karórák minősége változatlan. Modern vonalvezetés, letisztult formák.

Casio

A név követeli a megbízhatóságot, a sportosságot és az eleganciát. Évről évre megújuló trendek, a vevők igényeinek szem előtt tartásával. Nagy elvárások a márkanév hallatán, kitűnő tapasztalatok és pozitív élmények viselésekor. Ez a Casio.

Cornavin

Swiss made, ami elegendő jelző egy óramárkánál. Ennél többet nem mondhat. Igen magas színvonal Svájcból, finoman kidolgozott mechanikával, korlátozott példányszámban, a legigényesebbeknek. Exluzív külső, tökéletes szerkezet, kifinomult formák.

Doxa

A márkanév jelzi, hogy a Doxa több egy időmérő szerkezetnél. Túlzás nélküli tény, hogy ez az óra minden ember egyik nagy álma. Különleges megjelenés, hírnévvel fémjelzett magas minőség. Megbízhatóság, pontosság. Annak, aki pontos, mint egy Doxa óra. Tökéletesség, már az 1800-as évek óta.

Festina

Ár-érték arány- jelesre vizsgázott. Stílus és elegancia jellemzi leginkább, azoknak, akik nem csak az óra funkcióját, hanem a látványát is szem előtt tartják. Szépség, megbízható szerkezet és egyedi megjelenés, kiváló minőség.

Gant

A márkajeltől megszokott igen magas minőség, és feltűnően szép, finom kialakítás jellemzi. A múlt századtól egészen napjainkig méltán bizonyítja időtálló népszerűségét. Az igényes és elegáns kivitelezés hölgyeknek, uraknak méltó társ, hiszen a név kötelez.

Hugo Boss

Szinte a legdivatosabb, legtrendibb márka napjainkban. Csúcsmodelljei korlátozott számban készülnek. Különleges, egyedi számlapokkal, igényes alapanyagukkal, megbízható óraszerkezetükkel és férfias formákkal biztosítják a márkától elvárható minőséget és eleganciát.

Ice-Watch

Change You Can! Merj változni! A megszokás felrúgva! A szivárvány összes színe kell ennek a márkának. Azoknak, akik elutasítják a szürkeséget, hadat üzennek az unalmas hétköznapoknak. Szilikon és műanyag kombináció, feltűnő divat, ötvözve a nőiességgel.

Jaguár

Az óra, mely messze túlmutat az időn, itt a szépség, az elegancia képviselete és a szolidan megbúvó magas minőség ötvözetét látjuk megvalósulni. A Jaguár nem csak egy karóra, ez maga a fejlett technológia és az ősi tradíciók ötvözete.

La Mer Collections

Az egyéniség hangsúlyozása, minden egyes divatórában. Vagány és amellett rendkívül nőies és pimasz megjelenés, mely biztosan kitűnik a tömegből. Különbözőség, egyediség és igazi minőség jellemzi a La Mer Collections bármelyik vidám időmérőjét. Aki ezt a márkát választja, magabiztosan és kacéran éli életét.

Mark Maddox

Valódi minőség, elérhető áron. Divatos és trendi, a legújabb irányvonal követőinek. Különleges díszítések, csodálatos színek és kiváló óraszerkezet, mely hosszú időn át pontosan jelzi az idő múlását. Arany, ezüst, fehér, és rose gold mellett idén, újabb árnyalatok teszik még színesebbé a hölgyek napjait.

Pierre Lannier

Francia minőség, a múlt század tervezőitől. Évről évre megújuló külső, elegáns és ízléses stílus, a dinamikus emberek számára. Kifinomult megjelenés, a magas igényűeknek. Hosszú élettartam, kiváló minőségű óraszerkezet, elérhető árban.

Roamer

Évek óta változatlan minőség, tradíció és igényes megjelenés. Jól bevált sportos arculat, kifinomult vonalakkal és laza eleganciával. Szépség és minőség egyetlen karórában, mely a márkanévhez hű igényesség szellemében készült.

Sector

Maga a férfiasság svájci óraszerkezettel, Olaszország nyújtotta különlegesen szép és igényes tervezéssel. A hatalmas népszerűségnek örvendő karórák, sportosan is elegáns megjelenésükkel mára az egyik legkedveltebb sportórák kategóriájába tartoznak.