preloader

Bemutatkozás

Webshopunkban olyan termékeket kínálunk, amelyek egészen biztosan kielégítenek minden igényt, s a választékban könnyen megtalálhatjuk a leginkább hozzánk, vagy éppen életünk párjához vagy más, hozzánk közel állóhoz illeszkedhet.

Remek karórákat kínálunk bármilyen alkalomra – áruházunkban választhat ajándékot születésnapra, ballagásra vagy éppen aranylakodalomra, garantáltan tökéletes minőséget szolgáltatunk.

Szükség esetén természetesen tanácsokkal is segítjük azokat, akik bizonytalanok abban, hogy milyen órát kellene választaniuk. Nem csak a megfelelő márka, forma, dizájn kialakításában segédkezünk, figyelembe veszünk minden szempontot, azokat is, amelyek sokszor csak a hozzáértő szakembernek jutnak eszébe, ám hosszú távra tervezve éppen olyan fontosak.

Nem mindegy például, hogy milyen méretű órát választunk, hiszen az nem lehet sem túl nagy, sem túl kicsi jövendőbeli viselője csuklójára. A megfelelő védelemmel ellátott órát kell megvásárolnunk, hiszen ha sportos személynek szánjuk azt, semmiképpen sem adhatunk például olyat, amely nélkülözi az alapvető vízálló konstrukciót, s ha tudjuk, hogy keményebb körülmények között, a szabadban is helyt kell majd a kronográfnak állnia, akkor nem vehetünk ékszernek szánt órát.

Partner üzleteink

Mademoiselle

2011 Budakalász. Omszk Park 1. (Auchan Bevásárlóközpont)

2310 Szigetszentmiklós, Háros utca 120. (Auchan Bevásárlóközpont)

2141 Csömör, Határ út 6. (Auchan Bevásárlóközpont)