preloader

Candino

A Candino világa

A Candino a Swiss Made óravilág szerelmesei számára különleges. A márkát az úttörő szellem és a hagyomány megőrzésének kombinációja teszi igazán egyedivé.
A Candino 60 éve hű a hagyományos svájci órásmesterség normáihoz, viszont a hagyományokat modernné és korszerűvé formázva viszi tovább. A Candino az újító technológiák felé is nyit, különlegessége az innovatív tervezésben és az új anyagok felhasználásában rejlik. A Candino folytonosan újabbnál újabb ötletekkel rukkol elő színesítve repertoárját.
A márka célja olyan minőségi órák kialakítása, melyek eredetiek, összhangban vannak a modern korral, ugyanakkor a klasszikus normákat is követik. A modern Candino órák a hagyományos óragyártás történetébe “kortárs klasszikusokként” illeszkednek.

A márka születése

Gyakran mondják, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll. A Candino sikeréről ma már a Festina Csoport gondoskodik.
1947-ben a svájci Hembertswilben Adolf Flury-Hug megalkotta a Candino márkát. 9 év múlva a cég 80 alkalmazottal gyártotta az órákat. 1968-ban a gyár már 130 dolgozót tudott foglalkoztatni.
1976-ban megjelent az első digitális Candino óra. A márka folyamatos fejlesztésekkel egyre népszerűbbé vált, majd 2002-ben a Festina Csoport megvásárolta a Candina Swiss Watch-ot.

Candino
Candino logo

Candino kínálatunk

kattints ide!

Mit képvisel, aki Candino órát hord a csuklóján?

A sportosabb modellektől kezdve a női elegáns órákon keresztül az örök klasszikusokig a Candino széles körű kínálatában mindenki megtalálja a kedvére való órát. A Candino órát viselők valódi ínyenceknek számítanak és a csuklójukon viselt modell stílusosságukról árulkodik.

A kollekcióról

A Classic kollekció modelljei az időtálló, klasszikus elegancia képviselői, az Elegance kollekció újszerű, stílusos és szintén elegáns órákkal számol.
A Casual darabok a hétköznapi használatra ideálisak, míg a Candino Sport modelljei viselőjük sportos megjelenéséről gondoskodik.