preloader

Calypso

A Calypso világa

Művészetek által megihletett intenzív és vagány színek, eredeti és élettel teli dekorációk kelnek életre a márkában. A Calypso márka minőségi órákat foglal magában, melyek nem utolsó sorban viselőjük kényeleméről is gondoskodnak.
A Calypso órák elérhető áron kaphatóak, fiatalosak és mivel a termékek sokszínűek, lehetőségünk nyílik akár minden nap változtatni megjelenésünkön.
A márka jelenleg 4 különféle kollekciót kínál, így garantáltan mindenki megtalálja a számára ideális modellt.
A Calypso órák üdeségükkel és vagányságukkal nyűgözik le a fiatalokat. Ezek az órák azok számára ideálisak, akik nem akarnak elvegyülni, elveszni a tömegben és inkább a mindennapi életben való önkifejezést választják.

A márka születése

A Calypso egy a Festina Csoporthoz tartozó óramárka. A Festina Csoport központja Barcelonában, gyára pedig a svájci Herbertswilben található.
Miguel Rodríguez az 1977-es évben tért vissza Svájcból Barcelonába és ebben az évben alakult meg a Festina Csoport. Két évvel később megvásárolta a Lotus márkát és az üzlet egyre sikeresebbé vált.
1995 a Calypso születésének éve, Rodríguez ekkor alkotta azt meg. Ez az új és fiatalos márka tovább bővítette a Festina Csoport üzleti lehetőségeit, hiszen immár a vagányabb, színesebb stílust képviselők is célközönséggé váltak.

calypso
Calypso logo

Calypso kínálatunk

kattints ide!

Mit képvisel, aki Calypso órát hord a csuklóján?

A Calypso órát viselők elsősorban olyan nagyvárosi fiatalok, akik aktívak és mindig készek egy kis szórakozásra.

A kollekciókról

Néhányan már gyermekkoruk óta stílusosan öltözködnek és pontosan ők azok, akik a jövőben valódi divatdiktátorokká válnak. A Calypso Junior az első lépés egy szórakoztatóbb és különlegesebb világ felé.
A Calypso Analog kollekciók darabjaiban óramutatók jelzik az idő múlását. A színválasztás és vásárlás után az egyedi megjelenésű minőségi modellekben a mutatók megkezdik táncukat.
A Digital kollekció azok számára ideális, akik rajonganak a modern technológiáért és az újszerű dolgokért.
Az MTV kollekció a zene szerelmeseinek óráit foglalja magában, kiváló választás azok számára, akik szeretnek játszani és kísérletezni a színekkel. A Calypso MTV modellek üdék, fiatalosak és vagányak.