preloader

Festina

A Festina világa

A Festina órák több mint egy évszázada az elegancia és a funkcionalitás tökéletes keverékei. Az egyedi tervezés, a folyamatos technológiai fejlesztés és a kiváló ár-érték arány a márka sikerének kulcsa.
Az évek során a Festina folyamatosan alkalmazkodott ahhoz, amit a divat világa diktált, de mindig hű maradt saját, hagyományos megjelenéséhez és stílusához. Mindezzel bizonyítja, hogy alapvető stílusjegyei bármelyik korban megállják helyüket. A Festina olyasvalamit alkotott, mely örök érvényű a divat világában.
Napjainkban Festina órát választani annyit tesz, hogy lépést tartunk a modern korral. Egy évszázaddal ezelőtt sem volt ez másképp. A Festina órák egyediek, eredetiek, elegáns formáikkal és gondosan kiválasztott anyagaival kitűnnek a tömegből.

A márka születése

A Festina óragyártó vállalatot 1902-ben a svájci La Chaux-de-Fonds városában alapították. 1984-ben Miguel Rodríguez, a Lotus tulajdonosa megvásárolta a vállalatot és ez után üzlete a Festina Lotus S.A. nevet viselte. Ekkor vált a Barcelona a vállalat központjává.
2010-ben a Festina a Tour de France hivatalos szponzorává vált.

Festina
Festina

Festina kínálatunk

kattints ide!

Mit képvisel, aki Festina órát hord a csuklóján?

A Festina kollekciói olyan férfiaknak és nőknek készültek, akik dinamikusak, igényesek, szeretik a szenvedélyt és olyan órát szeretnének, mely karakteres és elegáns.

A kollekciókról

A Festina tágas kínálatából garantáltan mindenki megtalálja a kedvére valót. A férfiak a Multifunction, az Elegance, a Ceramic, a Retro, a Chronograph, a Chrono Bike és a Limited Edition kollekciók termékei között, míg a hölgyek a Boyfriend, a Ceramic, a Dream és a Mademoiselle kollekciókból válogathatnak.
A Festina 100. születésnapjára, 2002-re piacra dobott egy kollekciót, mely a Century Edition nevet viselte. Ezek a modellek a hagyomány és modernitás stílusjegyeit ötvözve nyűgözték le az órák szerelmeseit.