preloader

GANT

A GANT világa

A GANT márka viselése elegáns és kifinomult ízlésről tanúskodik. A márka órái egytől egyig prémium kategóriás modellek, garantáltan sosem hagyják cserben viselőjüket és letisztult formáival igényes külsőt kölcsönöz nekik.
A GANT órák széles kínálatában mindenki garantáltan megtalálja azt a terméket, mely legjobban illik a stílusához. Mind a női, mind a férfi modellek között találkozhatunk sportosabb, hétköznapibb vagy elegánsabb darabokkal.
A márka lépést tart a változó korokkal, így a divat változását is figyelembe véve alkot újat és egyedit. Termékei egytől egyig elegánsak és kényelmesek.
Az aranyozott GANT óra modellek állófogadásokon, esküvőkön, elegánsabb eseményeken ideális viseletek. A bőrszíjjal ellátott órák komoly megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Ha egy kis szórakozáshoz lenne kedvünk, egyszerűen csak fel kell vennünk egy színesebb darabot, mely a hétköznapokban lezser megjelenést kölcsönöz nekünk.

A márka születése

A GANT alapító atyja Bernard Gantmacher, aki az amerikai New Heavenben élt és alkotott. Gantmacher eleinte minőségi és stílusos ingek készítésével foglalkozott, majd a növekvő sikert tapasztalva bővítette vállalata profilját.
A GANT márkát leginkább jellemző jelzők az őszinteség, a kiválóság, az egyéniség, a megértés és az optimizmus. A vállalat napjainkban 330 üzlettel van jelen a világ 70 országában.
A márka a közép és a felső osztály számára kínál minőségi, prémium kategóriás termékeket. Széles kínálatában megtalálhatóak a férfi, a gyermek és a női ruhák, valamint a különféle kiegészítők és kozmetikai termékek.

Gant
Gant logo

GANT kínálatunk

kattints ide!

Mit képvisel, aki GANT órát hord a csuklóján?

A GANT órák prémium kategóriás termékek, melyek viselőjük ízlésességéről, egyediségéről és különlegességéről tanúskodnak. A márka viselői kifinomultan elegánsak, ugyanakkor bármikor készek egy kis kalandra.