preloader

Szállítás & fizetés

Fizetés

Webáruházunkban csak banki átutalással fizetheted ki az általad megrendelt terméket. Az összeg banki könyvelése után feladjuk a megrendelt terméket a címedre. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a banki átutalás könyvelésének felgyorsítása mellett is előfordulhat, hogy az elutalt összeg csak a következő napon jelenik meg a számlánkon. Ebben az esetben – értelemszerűen – csak az utalás másnapján tudjuk feladni a csomagot.

 

Szállítás

Mivel személyes átvételre nincs lehetőség, a rendelést GLS futárszolgálattal juttatjuk el az általad megadott címre. A rendelés tartalmazza a terméket, a garanciajegyet és minden egyéb, a termékhez járó dokumentumot, esetleges kiegészítőt stb.

A futárszolgálat 1-2 napos határidővel szállítja ki a csomagot. Mivel hétvégi szállításra nincs mód, a pénteken megvásárolt termékek kiszállítása esetleg négy-öt naptári napig is húzódhat (banki átutalás + kézbesítés ideje). Ez alól kivételt képeznek azok a csomagok, amelyeket karácsony előtt adunk fel: a futárszolgálat ilyenkor hétvégén és este is szállítja a csomagokat – de ez rendkívüli esetnek számít