preloader

La Mer Collections

A La Mer Collections világa

A La Mer Collections amerikai divatóra márka.

A magyar piacon vadonatúj La Mer Collections divatórákat a kaland, a napfény és a tengerpart ihlette. A márka méltán népszerű szülőhazájában, az Egyesült Államokban. Sikere az egyedi tervezésben és a felhasznált alapanyagokban rejlik, mint az olasz minőségi bőr, drágakövek és Swarovski kristályok.

Martine Ilana fiatal amerikai tervezőnő 2001-ben Los Angelesben alkotta meg a La Mer Collections divatóra márkát. Azóta folyamatosan születnek meg újabb és újabb kollekciói a dizájn iránti szenvedély és az egyszerű szépség jegyében. Kreatív munkájához inspirációt világkörüli utazásai során gyűjt Afrika, Olaszország, Izland, Thaiföld és Bali tájain járva. Az órákat egyedi stílusuk rögtön felismerhetővé teszi és a többi divatóra márkától egyértelműen megkülönbözteti.

A tervezés során felhasznált színek, minták, anyagok kavalkádja izgalmas megjelenést kölcsönöz a mindennapoknak. Az órákhoz valódi olasz bőrszíjak kapcsolódnak, amelyeket nagy gondossággal, kézzel válogatnak össze az Egyesült Államokban. Minden egyes óra a tervezőnő egyedi alkotása. Martine Ilana egyesítette az aktuális trendek jellemző karaktereit – bőrszíjakat, pántokat, Swarovski kristályokat, láncokat, charmokat, drágaköveket, rosé arany bevonatot – és létrehozott egy trendi divatóra márkát. A kollekció színválasztéka bőséges: a pasztell színek mellett az egészen élénk színek, sőt ezek izgalmas színkombinációi is megjelennek. A La Mer Collections az idei nyár egyik legkülönlegesebb óramárkája a hazai piacon. Izgalmas, kacér, nőies. Bármilyen, csak nem unalmas!

A márka születése

2001-ben, miután Martine eredménytelenül keresett az ékszerei között egy stílusos, nőies órát, felvetődött benne a La Mer Collections ötlete. Így kezdődött a márka története. A dizájn iránti szenvedély, a minőségi alapanyagok és az egyszerű szépség vezérelte, mikor életre hívta a La Mer Collections óramárkát. Inspirációit az utazásai során szerzi. Dél-Afrika színes piacai, Bali buja virágai, Olaszország gyönyörű bőrárui és Thaiföld tiszta kék óceánja ihlette meg és indította el benne az óratervezés iránti vágyat. Minden szezonban, a színpaletta középpontjában a klasszikus óralapok állnak pazar bőrszíjakkal kombinálva – kizárólag Martine Ilana által tervezve. Minden egyes órát kézzel szerelnek össze az Egyesült Államokban.

La Mer Collections
LaMer Logo

La Mer Collections kínálatunk

kattints ide!

Mit képvisel, aki La Mer Collections órát hord a csuklóján?

A La Mer Collections márkát viselő nők szeretik a színeket, értékelik a kézzel készített dolgokat és keresik a számukra különleges darabokat. Így lesznek ők maguk is egyediek és különlegesek.

Termékjellemzők

Minőségi olasz bőrszíj, drágakövek és Swarovski kristályok
Egyedi tervezés, kézi összeszerelés
Alapítva: 2001, Los Angeles
Japán quartz-szerkezet
Rozsdamentes acél hátlap
Márkajelzés a csatba gravírozva
Cseppálló
2 év garancia a szerkezetre