preloader

CASIO

A CASIO világa

Amint mi, magyarok meghalljuk, hogy CASIO, először vagy egy számológépre, vagy egy órára gondolunk. A japán márka órái az európai formaigényeknek tökéletesen megfelelnek, így nálunk is hatalmas és egyre csak növekvő népszerűségnek örvendenek.
A CASIO hosszú időn keresztül inkább a fiatalosabb, sportosabb órák gyártásával foglalkozott, azonban a Sheen kollekcióval az elegáns hölgyeket is meghódította. A nemesacélból, titániumból és kerámiából készülő Sheen a CASIO Ragyogó kollekciója.
A CASIO órák termékportfóliója rendkívül széles és egyre bővül, a japán márka története során különböző stílusú, funkciójú időmérőket is gyártott, egy azonban minden modellben közös: a CASIO óra tulajdonosa biztos lehet abban, hogy prémium minőséget és tökéletes biztonságot kap kedvező áron.

A márka születése

A 4 japán Kashio testvér 1946-ban tette le a világ egyik legsikeresebb vállalatának alapkövét. A legelső sikeres termékük egy cigarettaszipka volt, a CASIO vállalat megalapítására azonban csak az 1957-es évben került sor. Ez az év a CASIO Computer Co., Ltd. születésének éve.
A cég megalapítása után a Kashio testvérek elsősorban számológépek gyártásával foglalkoztak, majd felismerték, hogy órák gyártásával még sikeresebbé válhatnak.
1976-ban elkészült az első CASIO digitális óra 10 extra funkcióval bővítve, 4 évvel később pedig megjelent az első digitális számológépes CASIO óra. Ez igazi újdonságnak és valódi luxusnak számított abban az időben.
A márka modelljeinek sikere mind a mai napig töretlen hála a vállalat naprakészségének és annak, hogy képes tökéletesen alkalmazkodni a vásárlók igényeihez.

Casio
Casio logo

CASIO kínálatunk

kattints ide!

Mit képvisel, aki Casio órát hord a csuklóján?

A CASIO óra viselője a klasszikus formák rajongója, olyan ember, aki szereti a biztonságot. A márka darabjai mind kiváló minőségűek, jól beváltak, így garantáltan sosem hagyják cserben viselőjüket.