preloader

Sector

A Sector világa

A Sectort a legismertebb svájci sportóra márkák között tartjuk számon. Az olasz tervezés különlegesen egyedi külsőt kölcsönöz a termékeknek. Mivel a Sector elsősorban a sportolók számára tervezett órákat foglalja magában, az órák fontos tulajdonsága, hogy strapabírók.
A Sector kínálatában az elegánsabb stílust képviselők is megtalálhatják a kedvükre való órát, hiszen egy bőr szíjjal ellátott modell előkelő megjelenést kölcsönöz az időmérőnek és így annak viselőjének is.
A svájci márka letisztult formái és az anyagok gondos kiválasztása egyszerűséget, ugyanakkor sportos eleganciát sugallnak. A Sector karórák között találunk olyat, mely megállja a helyét egy elegáns fogadáson, olyat, amelyet nyugodtan magunkkal vihetünk az uszodába, de olyat is, melyet hordhatunk egyszerűen csak a hétköznapokban.
Választhatunk színesebb, vagy egyszerűbb modelleket, biztosak lehetünk abban, hogy a svájci kivitelezés garancia a minőségre. Egy Sector óra sosem hagy minket cserben.

A márka születése

A Sector karórákat és búvárórákat gyártó olasz vállalat. A céget 1980-ban Filippo Giardiello alapította meg az olaszországi Nápolyban. Giardiello akkoriban a Philip Watch tulajdonosa is volt és később úgy döntött, áthelyezi vállalata székhelyét a svájci Neuchâtel városába.
2001-ben a vállalat a svájci Luganóba költözött. 2006 óta a Sector a Morellato Csoporthoz tartozik, mely Európa harmadik legnagyobb óra cége és ékszereket is gyárt a Padovához közeli Frette di Santa Giustina in Colle városában. A márka már a kezdetektől, alapítása óta főként a sportolók igényeinek igyekszik eleget tenni.

Sector
NEW SECTOR 185

Sector kínálatunk

kattints ide!

Mit képvisel, aki Sector órát hord a csuklóján?

A Sector nem csupán egy sportolókhoz közel álló márka, hanem egy életstílus is. Akik ezt a márkát választják és hordják, azok szeretik a kihívásokat, szívesen teszik magukat próbára és harmóniában, összhangban élnek a természettel. A Sector egy életérzés.