preloader

A Festina a Tour de France kiemelt partnere

Tour de France, Festina

A Festina, ahogy az elmúlt években, úgy 2015-ben is fő partnere és hivatalos időmérője az országúti kerékpárversenyeknek.

A FESTINA első sportsikereit a saját profi kerékpáros csapatának köszönheti, amely a legnagyobb nemzetközi országúti kerékpárversenyeken állhatott a dobogó legfelső fokára. A FESTINA a mai napig szoros kapcsolatban áll a profi kerékpár sporttal, hivatalos időmérő partnere a Tour de France, Tour de Suisse és a Tour de Romandie körversenyeknek. A FESTINA egyebek mellett a Hamburg Maraton, a Berlin Maraton, a Vattenfall-i és a 24 órás müncheni kerékpárversenyek szponzora is.

A FESTINA CSOPORT sikerének két legfontosabb pillére az innováció és a minőség. A FESTINA fejlesztői folyamatosan kutatják a technológia és a design adta lehetőségek határait, ezen kutatások eredményeként a FESTINA CSOPORT célul tűzte ki a chronograph órák népszerűsítését Európában, így készülhetnek mindenki számára elérhető áron, olyan egyedi, különleges és csúcsminőségű időmérők, mint többek között a holdfázisú és titánium órák.