preloader

Jeles alkalmak

A kerek évfordulókra egy karóra tökéletes ajándék, kiváltképp akkor, ha a férfi szívesen visel karórát, több darabbal rendelkezik különféle alkalmakra. A kerek születésnapokra kapott órák nagyszerű ajándékot jelentenek.

Ilyen alkalomra már szabadon válogathatunk a darabok között – csak a megajándékozott stílusát kell figyelembe vennünk, s az anyagiakra figyelni. Néhány tízezer forintos modellektől akár több millió forintos órákig választhatunk ilyenkor.

Ha párjának választ órát egy hölgy, csak figyelnie kell arra, hogy milyen ízlésű a kedvese, karakterének és stílusának megfelelő darabot választani ebben az esetben nem jelenthet kihívást.

A Claude Bernard gyönyörű órája a stílusos elegancia megtestesítője.

A sorszámozott, kézzel csiszolt karórát kézzel állítják össze, ízlésesen díszített számlapja és Svájcban készített, borjúbőrből megalkotott minőségi szíja teszi egyedülállóvá.

Egy óra igazi karakterét minősége és ízléses kidolgozása adja meg. A titok, hogy az óra a legminőségibb anyagokból és a legnagyobb szakértelemmel készüljön.

Az Edox Les Vaubers karóráinak titka a minimalista, stílusos megjelenés, visszafogott külleme igazán képes megragadni az embert, viselőjének évtizedekig hű társa lehet.

A gombok, a finom bőrszíj, a pengéket idéző mutatók összessége mind egyedülálló modellé teszik ezt a kronográfot.

Egy luxusóra viselése egészen különleges érzés – olyan, mint amikor a luxusautóban helyet foglalunk, mikor felcsatoljuk a szíjat olyan, mint amikor először indítjuk be a motort…

A TAG Heuer nem véletlenül az egyik leghíresebb karóragyártó – a legmagasabb minőségben gyártják gyönyörű, férfiasan karakteres kronográfjaikat, melyek minden esetben igazi remekműnek számítanak.

A Caliber 36 alapja a Zenith által készített legendás óramű, az El Primero, ami igazán különlegessé teszi ezt a magában is hihetetlenül erőteljes modellt.