preloader

A megfizethető Hugo Boss karóra

HugoBoss

A HUGO BOSS márkanév egyet jelent a luxussal, mindenki tudja a karóráiról, hogy nem a belépő kategóriában indítják őket, sőt kizárólag magasra vannak pozícionálva ezek a modellek. Legalábbis első látásra biztosan így tűnik. Termékeikben ugyanis egy irigylésre méltó életstílus, a siker és a kiválóság kerül kifejezésre.

Akinek [Hugo Boss órája] vagy éppen ruhája van, az elől van a társadalmi ranglétrán, az már valaki. Népszerűségük oka is részben ebben rejlik, ugyanakkor hátulütője is van ennek a marketingnek, mert sokan azt érzik, hogy számukra elérhetetlen.

Másrészt nagyon is jó ez az image építés: nagyszabású rendezvényeket tartanak, melyekre számos világsztár látogat, olyan nevek, mint George Clooney vagy Russell Crowe és természetesen viselik az általuk gyártott termékeket, úgy a legendás öltönyöket, mint a hozzájuk tökéletesen passzoló órákat. Mi hétköznapi emberek pedig olyanok vagyunk, hogy szeretünk hasonlítani az általunk rajongásig szeretet, reflektorfényben fürdő sztárokhoz.

A mára fogalommá lett márka az alapító Hugo Boss nevét viseli, aki 1924-ben a németországi Metzingenben létesített ruházati cikkeket gyártó üzemet és csak később kezdett bele az óragyártásba, később, de annál nagyobb sikerrel. A nálunk is kedvelt karórákról azonban kialakult egy nem túl kedvező sztereotípia, amit olykor érdemes eloszlatni. Mivel luxusként van definiálva, így a magyar vásárló hajlamos elmenni mellette, lévén ez számára megfizethetetlen, holott ez nem feltétlenül van így. Sőt. Azért mert valaminek jól cseng a neve, attól még elérhető egy átlagos körülmények között élő ember számára is, jóllehet nyilván nem a filléres kategóriát erősíti.

Árak helyett talán elég annyit mondani, hogy egy belépő kategóriás Hugo Boss óra egy fillérrel sem drágább, mint egy középkategóriás brandnek a magasabbra pozícionált karórája, nem kell tehát megijedni a névtől, a hétköznapokban és a hétköznapi ember is élhet egy kicsit a luxussal.

Hugo Boss kínálatunkhoz kattints ide.